[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/prime_links.php on line 121: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/prime_links.php on line 122: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/prime_links.php on line 121: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/prime_links.php on line 122: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead Amadiinid • Üldised jutud • www.pisi.ee
Postitas Lilianluig (Teema autor) » 02. veebruar 2017, 15:04
Kas keegi oskab öelda, kui suur on amadiini keskmine eluiga? Ja teiseks küsimuseks on see, et miks prab amadiini puuris pesakast olema? Siis linnud saavad ju poegida la siis kui mul selleks soovi pole. Ootan vastuseid
Mina oma amadiinidele pesa ei pannud. Kas amadiinidele tõesti pannakse pesakast nagu papagoidele? Minu teada munevad amadiinid teistsugustesse pesadesse, mitte puidust kasti.