Arabella, Alnico ja Blanca

Tõhud meie kodudes

Moderaatorid: postituvi, Heleri, Sandra, väike kuradike

Foorumi reeglid
See foorum on mõeldud oma lemmiku(te)st rääkimiseks, mitte hoolduse alase nõu küsimiseks! Iga kasutaja teeb omale teema, kus on juttu tema lemmiku(te)st. Teema pealkiri võiks olla kujul nt. "Kissu rotid", "Foksi küülikud" vms.

Re: Arabella ja Alnico

PostitusPostitas postituvi » 16. jaanuar 2013, 22:29

Loen ja naeran end pooleks :rofl:
Altsu lõhnaline kalapirukas ja paanikajunnid. :thu:
Kasutaja avatar
postituvi
Deeli My ja Alli Mey-minu kallid tuhkruplikad
Deegula & Tuhkrutelk
Deegula & Tuhkrutelk
 
Postitused: 3150
Teemad: 15
Pildid: 21
Asukoht: Kehra, 4 korrus ;)
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 41
Sugu: Naine
Tuju: Mõtlik
Prindi postitus

Re: Arabella ja Alnico

PostitusPostitas KinderBueno » 20. jaanuar 2013, 01:22

Adelle
Aitäh selliste toredate lugude eest! Sul on tõeline kirjaniku talent!
Mees magab, aga ma loen ja mul juba pisarad lendavad naerust! :D
Viimati muutis KinderBueno 20. jaanuar 2013, 19:05, kokku muudetud 1 kord.
Happiness is a warm ferret!
Kasutaja avatar
KinderBueno
Uudistan
Uudistan
 
Postitused: 34
Teemad: 1
Asukoht: Maardu
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 37
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Arabella ja Alnico

PostitusPostitas AlbinoFurets » 20. jaanuar 2013, 02:16

Ma olen ka tähele pannud et Adelle kirjutab alati väga vahvalt ja lahedalt. Niiet ootame põnevaid seiklusi veelgi (eelistan rohkemgi kui pilte)!
AlbinoFurets
Vastutustundetu loomapidaja
 
Postitused: 827
Teemad: 22
Pildid: 8
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 25
Sugu: Naine
Tuju: Lohutamatu
Prindi postitus

Re: Arabella ja Alnico

PostitusPostitas Adelle (Teema autor) » 21. jaanuar 2013, 10:19

Eks jah nende tuhkrutega on peaaegu iga päev mingi naljakino. Panen nats pilte.

Siin said jõuludeks nuusutada kommi

Pilt

Sada korda olen mõelnud, et kui koristad siis peab suslikud puuri panema. Iga kord läheb meelest :-)
Pilt

Pilt

Mees tuli kalalt, tollikontroll

Pilt
Kasutaja avatar
Adelle
Kodustatud
Kodustatud
 
Postitused: 221
Teemad: 3
Pildid: 6
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 54
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Arabella ja Alnico

PostitusPostitas Adelle (Teema autor) » 08. aprill 2013, 12:34

Päevik...

Veebruaris olin selles vastikus gripis. Esimesed kaks päeva oli päris sitt olla ja lihtsalt oli soov rahulikult surra. Aga kui sul on samas toas kaks suslikud siis ega see eriti ei õnnestu. Hommikuti kohe avastati voodis võõras objekt, keda ei oleks pidanud sel ajal seal olema. Pidevalt kraaditi oma märgade külmade ninadega mu paljaid kehaosi tekki all. Alts pikalt kratsis mind nii tekikoti seest kui niisama. Sipeldes üritasin neid omavahel tegelema saada, see ka õnnestus kuid mulle mingit rahu ei toonud, sest madistasid nad nagunii mu tekikotis. Kuna haigele inimesele on soovitatud palju juua siis liitrine teekruus seisis mul pidevalt aknalaual. Kuid tee joomine oli ka raskendatud, sest selle moosi ja mee teelõhna allikas oli pidevalt tõhkude huviobjektiks. Ning nii kui võtasind kruusi aknalaualt ja üritasin teed juua, ripppus selle küljes juba kaks tõhku, kogu kaaluga 3 kilo.
Olen juba ammu kahtlustanud, et Arabellal on tagumikul mingi indikaator, mis peilib lähiümbruses magusaid aroome. Nii kui sa kavatsed midagi mõnusat teleka või arvuti ees vaikselt ära näsida veereb Arabella une pealt kuskilt tugitooli alt või vooditagant metsikult tagumikku kratsides välja, sügab ennast nats ja kohe ronib sdea magusat ampsu nuusutama ning hambaid sisse lööma.. Kahtlustan, et Arabella arvab, et ta on orav või jänes, mitte lihasööja kiskja. Sest liha peale tal sellist reaktsiooni pole.
Mänguasjadest. Vastuseks siin puldiga helikopteritele ja autodele :-D leiutasid minu tuhkrud säästumänguasja. Selleks on auk tekikotis. Selle leiutajaks ja autoriks on Arabella. See auk on vahva selles suhtes, et sealt saab luurata mis teine tõhk teeb nii seest kui väljast, läbi selle saab madistada kui üks on teki sees ja teine väljas, saab labürinti mängida jne. Üldiselt soovitan. Kahju on muidugi uuest tekikotist aga noh polegi nüüd mõted kalleid osta, kokkuhoid missugune.
Siis Arabella kaunistas mehe t-särgi pitsiliste augukestega ning mees keelas mul selle ära viskamast ning käibki sellega tööl kuna see on ta kalli musikese tehtud.
Alts ongi unustanud , et pussutatakse mingi ohu ja vaenlaste puhul. Tema on nagu hambapasta tuub, kui sööb ja ühest otsast hakkab täituma siis tagumisest otsast hakkab pussu välja pressima. Ja tavaliselt peale sööki ta on heas meeleolus ning tuleb rahva juurde karglema, mõjub nagu pisargaas..
Nagu ma enne mainisin Arabella ka pussutab mõnust, s.t peale sügamist. Olen eriti nördinud kui ta selle surnud hobuse haisuga ronib mu käsitöökorvi kus mul on pitsikesed ja lindikesed ja muu püha kraam.
Olen vist ka enne kirjutanud, et Arabella absoluutselt ei salli mu nooremat poega. Ongi ta sihuke volask ja looder :-D Kuna tema puremise eest ta nüüd saab karistada siis Arabella leiutas teise kättemaksu variandi. Ta lihtsalt ronib poisi laua alla kui see arvutis on ja teeb junni. Kusjuures vahest junni pole tulekul siis ta tükk aega punnitab aga ikka mingi väikse tirtsu välja pigistab. Meil nüüd ongi seal laua all ajalehed.
oehh igasugu pättusi on veel aga ei tule kohe meelde..
Kasutaja avatar
Adelle
Kodustatud
Kodustatud
 
Postitused: 221
Teemad: 3
Pildid: 6
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 54
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Arabella ja Alnico

PostitusPostitas viirpapagoi2 » 08. aprill 2013, 13:21

Surnud hobuse hais :D :D Hahah alati,kui teie postitusi lugema tulen saab kõhutäie naerda.. :D Edu kasvatamisel :)
Igal kodul ei pea olema lemmikloom,kuid igal lemmikloomal peab olema kodu !!!
Kasutaja avatar
viirpapagoi2
Tuhkrud :)
Aktivist
Aktivist
 
Postitused: 320
Teemad: 19
Pildid: 0
Asukoht: Rakke vald
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 24
Sugu: Mees
Tuju: Rahulolev
Prindi postitus

Re: Arabella ja Alnico

PostitusPostitas Adelle (Teema autor) » 24. mai 2013, 09:04

Tuhkruäratuskell
Nimelt mul on sihuke. Hommikul mees laseb tuhkrud umbes kell 6 tuppa ja siis vaatab kui kiiresti ma sealt välja tulen. Alguses üritan enda ümber tekist kookonit ehitada. Arabellat see eriti ei häiri ja talle teeb see asja veel põnevamaks, kätega vehkimine ja 20 korda põrandale tõstmine või jalaga nügimine on mõtetu. Aga samas see trenn ergutab. Alguses kui puhastatakse kõrvu ja limpsitakse jalgu siis on mõte ehk õnnestub edasi magada aga ei. Sest siis hakkab näksamine ja veel põlvede alt või varvastest kõige õrnematest kohtadest, näksamisele lisandub kaevamine. Arabellal on sihukesed peenikesed hambad mis näpistavad päris vastikult. Äratus on garanteeritud, mille järgi toimub toast põgenemine. Arvan, et see on parem kui tavaline äratuskell, äratamine on stressivabam algab sujuvalt ning tagab väga erksa tunde.
Alts on hetkel hirmus õgard. Ma ei saa aru, nagu oleks paelussi alla neelanud või õigemini ta ise ongi paeluss. Selline pikk ja kiitsakas. Söök ei lähe üldse rasva vaid lihtsalt junnide laadung on suurem. Ei tea kas mõni aednik ostaks tuhkrusõnnikut? Energilisem on ta ka muidugi rohkem. Eks nad hetkel ongi mõlemad aktiivselt tegutsev bande. Arabella õpetas Altsule aknalauale ronimise ära ja noorema poja puremise ka, nüüd nad ripuvad mõlemad ta varvaste otsas kui oma toast välja saavad.
Kui Alts veel kuulab sõna siis Arabellal poogen, tema teeb mida ta tahab keelamistele ei allu ja kui ta ihaldavast asjast eemaldada on ta tige, susiseb ja näksab, ja kui juhtumisi jääb Alts ette siis tuuseldatab ta läbi.
Alts on selline seltskonna loom, ta ei oska üksi olla, isegi kui ta kraabib ukse taga ja välja saab siis tuleb tagasi ja ootab kas nüüd keegi temaga tuleb või mitta. Arabella jälle hea meelega tegutseks üksi siis saab rahulikult pättusi teha. Ahjaa üks savist vaas oli lõppude lõpuks aknalaualt katki visatud. Arabella üritas seda mitu korda, vaas suht raske ja ma barrikaaderisin ta isegi ära aga ikkagi viskas ta selle alla, hea et Alts pihta ei saanud.
Nii, et elu on meil jätkuvalt huvitav :-)
Kasutaja avatar
Adelle
Kodustatud
Kodustatud
 
Postitused: 221
Teemad: 3
Pildid: 6
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 54
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Arabella ja Alnico

PostitusPostitas Adelle (Teema autor) » 24. juuli 2013, 14:40

Päevik: Midagi erilist polegi juhtunud.
Viimane märgatav kolks käis kui Alts hüppas mu käsitöökorvi ja sadas sellega aknalaualt alla. Eks ma polnudki ammu korvi sisu koristanud ning seal oli üleliigset kolisevat träni, nüüd siis tuli läbi kirumise korrastamine ette võtta. Tavaliselt on ikka akna ees kardin, et tõhkudel ei tuleks lollid mõtted pähe ning ei hakkaks seal läbi lahtise aknapilu vabadust nuusutama aga seekorda olin udupea.
Alts kohe ka avastas, et korv on nähtaval ja hüppaski selle külge.Ühesõnaga sai jälle riielda. Vahetevahel õhtuti vaevab teda unetus, oma 2 tundi on ära jooksnud aga und ei tule ja siis ta jaurab mööda tuba ja kiusab inimesi, kaevab jalgu ja lakub teleka ees tukkuma jäänuid kui lõpuks kas saab liha või siis õiendada. Olen märganud, et neile ei meeldi facebook või õigemini kui keegi istub arvuti taga ja sirvib Fb-d. Arabella on kohe platsis, et võiks teda sügama hakata ja Alts tuleb kraapima tooli ja jalgu. Ei tea kust selline Fb vihkamine.
Vahepeal said proovida maasikaid ja arbuusi. Esimest korda arbuusiga vist liialdasime üle ning mees pidi hommikult puuri seinu sitapritsmetest pesema, nii, et arbuus jäi menüüst välja. Altsule meeldib ka veel kapsas, kapsast ta alguses kaevab-hakib ja siis sööb tükkikesi.
Koju tulles on mul tavaliselt koridoris vastas tollimeeskond, kes võtavad mu moonakotid kohe ette. Olengi vahest spets poest läbi käinud, et kilekotiga koju tulla.
Veel tellisin internetist mehele mobiilikoti, mida ei jõudnudki mobiilile panna kui oli juba riiulilt üles leitud ja ära komposteeritud. Mees muidugi on uhke, et nüüd on tal Arabella kunstiteos alati kaasas aga mina arvan, et need on Altsu hambad, sest jäljed on liiga sügavad.
Noorem poiss käib õhtuti jätkuvalt pikkades villastes sokkides vaatamata ka 30 kraadile. Sest Arabella teda jätkuvalt ei salli nagu tolmuimejatki. Sokid aga eiriti enam ei aita , sest Arabella näitab silmatorkavaid akrobaatilisi oskusi ja hüppab põlvedeni sokiäärest kõrgemale ja klammerdub reie külge.
Tahtsin veel vahepeal uurimistöö või esse kirjutada teemaks "Puss" aga see tuhin läks mööda või õigemini selle pussupilvega olen juba harjunud.

Veel tuli meelde. Tavaliselt ma hoian oma käsitöökorvil koguaeg silma peal ja seda üksinda tuhkrute tuppa küll ei jäta. Oli mul just käsil järjekordne mõmmiku õmblemine, käpad-kõrvad jne. Järsku avastasin, et üks käpp on puudu, aru ma ei saanud kuidas see mu nina alt suudeti ära varastada. Arabella peidik on meil tugitooli all, sealt saab nii taskurätte kui allwayse ja mutreid kotikestes, mida ta on mu kotist kui mehe tööriistakapist virutanud. Kuna aga reede õhtul ei viitsinud keegi seda tugitooli tagurpidi keerata siis otsustasin, et lihtsam on veel üks käpp välja lõigata ja ära õmmelda. Seda ma olen küll aru saanud, et need tõhud mõistavad inimkeelt, Arabella kuulas meie arutamist pealt, et homme ikka keerame tugitooli ümber ja teeme revisioni. Laupäeval hommikul varakult koristas Arabella oma peidikut ja viskas nüüd siis juba üleliigse käpa liivakasti kõrvale, et lõpetage hädaldamine ja võtke oma vidin. Arvan, et ta kartis suuremat kahju oma laole ja ennetas läbiotsimist.
Kasutaja avatar
Adelle
Kodustatud
Kodustatud
 
Postitused: 221
Teemad: 3
Pildid: 6
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 54
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Arabella ja Alnico

PostitusPostitas DessaMerisiga » 24. juuli 2013, 18:04

Väga värvikas elu. Miks Arabella nooremat poissi ei salli? :)
Kasutaja avatar
DessaMerisiga
We are young
Pisi mängur 2013
Pisi mängur 2013
 
Postitused: 2574
Teemad: 17
Pildid: 16
Asukoht: Pärnu
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 27
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Arabella ja Alnico

PostitusPostitas Adelle (Teema autor) » 24. juuli 2013, 18:31

Tegelikult see noorem poeg on juba 20 aastane :-) ja tihti istub arvutis ning on neil ees. Arvan, et Arabella on ära tabanud, et noorem poiss on meie pere ierarhias kõige viimasem ja samuti ei suuda noorem poiss ühtegi looma keelata-karistada ja nad lihtsalt astuvad talle pähe. Tegelikult need tõhud ei salligi siin oma territooriumil eriti teisi, samuti saab ka vanem poiss ja ka tüdruksõbrad, lihtsalt nad ei virvenda pättidel nina all nii palju :-) Vanem poeg kui oma toast välja tuleb ja Alts teda jahib jookseb vannituppa ning paneb vee jooksma, siis Alts jääb vett vahtima ja üritab vanni hüpata ning unustab ohvri jälitamise ära. Karm elu ühesõnaga :-)
Kasutaja avatar
Adelle
Kodustatud
Kodustatud
 
Postitused: 221
Teemad: 3
Pildid: 6
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 54
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Arabella ja Alnico

PostitusPostitas Adelle (Teema autor) » 03. september 2013, 09:26

03.09.13 Ja-ja juhtus nüüd nii, et meil on kolmas tuhkur-Blanka! Ei ma ei taha kuulda, et me oleme hullud , teame ise :-) Elu oligi kuidagi liiga rahulikuks ja igavaks muutunud .
Eile saabus siis endine krokodill Blanka transas meile koju. Mees esimese hooga toppis näpu transasse ja saigi ilusa sügava augu. Ei tea mis eas meestel ajud funktsioneerima hakkavad . :-)
Kartsin rohkem, et Arabella nagu kõik naised annab uuele preilile peksa aga juhtus hoopis vastupidi. Alts võtis Blankal kratist kinni ja hakkas tuuseldama. Ei tea, äkki arvas, et see talle toodi hiir vms. Me eriti kaua ei suutnud seda kisa kuulata, tunne oli , et Alts matsutades pistab kisavat Blankat nahka. Pussuhais oli ülepea. Mina olin paanikas jalgadega voodi peal ja mees pidas jahti, ei teadnud keda püüda Altsu või Blankat. Blanka on selline imeline välksaähvatis, nagu elementaarosake- sähvab edasi tagasi, või siis õigemini nagu kirp, kirbu ja neitroni ristsugutis. Lõpuks õnnestus Alts puuri isoleerida, kus ta siis mürgeldas terve õhtu. Otsisime igaks juhuks nahkkindad kapist aga eriti vaja neid ei läinud, Blanka õnnelikult lohistas ühe neist juba subwooferi sisse, ta üritas sinna ka lohistada mehe hommikumantlit koos mehega aga ei mahtunud läbi. Arabella magas voodi taga ja ei saanud millestki aru, paar korda oli tast üle joostud, mille peale ta siis silmi kissitades välja ronis. Arvan, et Blanka sähvimine tekitas tas silmakõõrituse ja ta tükk aega ei saanud Blankat fookusesse võtta. Natuke nuusutasid teine teist, Blanka lähenedes Arabellala juba kaugelt kudistades. Kui Arabella uuestu magama keeras, oli vahetevahel kudistamist kuulda kui Blanka talle järjekordselt voodi tagant mööda joostes peale astus. Pisike preili otsis kõik nurgad läbi, leidis kõik mänguasjad üles, mängis nendega ja peitis oma nurkadesse, ronis nii laua peale kui teleka otsa ja seda esimesel õhtul .Arvan , et teeb Arabellale silmad ette. Ööseks panime ta transasse magama, olime juba uinumas kui mulle see kolin ikkagi rahu ei andnud ja läksin vaatama, mis toimub. Blanka oli seganud krõbuskid graanultiga ja neile joogivee peale kallanud. Ajasin mehe ka voodist ülesse ja panin preilit valvama nii kaua kui ise kruttisin traadiga pudelit ja kaussi transa külge. Hommikul läks Blanka puuri ja Alts Arabellaga tuppa, Alts nuuskis kõik kohad läbi ja igale pool oli see LÕHN, poiss on endast väljas! Eks me õhtu tuleb huvitav.
Kasutaja avatar
Adelle
Kodustatud
Kodustatud
 
Postitused: 221
Teemad: 3
Pildid: 6
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 54
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Arabella, Alnico ja Blanca

PostitusPostitas Kuldhai » 03. september 2013, 10:30

Õnne - õnne! Nii vahvalt kirjutatud! Igav teil juba ei hakka :razz: .
Kasutaja avatar
Kuldhai
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 3645
Teemad: 13
Pildid: 15
Asukoht: Järvamaa
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 56
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Arabella, Alnico ja Blanca

PostitusPostitas Adelle (Teema autor) » 04. september 2013, 15:41

04.09.13 Teine päev-Lend on normaalne kui mitte arvestada, et magada tahaks. Õhtul Altsu ja pliksi 10 minutine käts anndis sihukese energia süsti, et tükk aega ei tulnud und ja kell 5 hommikul tibu juba kolistas transas joogi kausiga. Enne magama minekut ta oli läbi transa võre terve rätiku sisse imenud, nii, et kell 5 ikka igaks juhuks tõusin üles , et vaadata äkki on mõne tooli või laua ka juba transasse tirinud.
Eile õhtul Arabella üritas sulanduda maastikuga ja kaevas ennast päevateki sisse, et rahus põõnata kuid ikkagi Blanka leidis ta sealt üles ja kargas tal seljas natuke, siis tiris kõrvast ja üritas ikkagi Arabella unest lahti loksutada, Arabella ronis välja, kudistas vastu ja välgutas paar korda hambaid ning haihtus nii, et tibi enam õhtu jooksul teda ei leidnudki. Alts istus arestis ja pärast seda kui nõrganärvilised vaatajad kööki kadusid ( s.t mina) mees lasi jälle Altsu Blankaga kokku. Nõrganärviline vaataja ei pidanud vastu ja koos veepihustiga valvas ukse taga, et iga hetk päästma tormata. Kisa oli suur. Tugitooli all käis mingi ilge kisa ja madin, kisa vahepeal muutus meeleheitlikumaks. Lõppude lõpuks mees ei pidanud vastu ja tõstis tugitooli üles, Alts istus ühes nurgas suurte silmadega ja teises nii sama kisas Blanka, kusjuures kisab ta nii teatraalselt, isegi kähisedes, kõrvalt tundub, et kõri on juba läbi näritud. Ühesõnaga ta ise tormab sinna tugitooli alla Altsu juurde, kisendab –Appi tapetakse! jookseb välja, teeb tiiru ja ronib tagasi kisendama. Ühtegi kriimu tal küljes pole, arvan, et ta on tulevane andekas näitleja.
Õhtul varastas mehe taldrikult tomativiilu, mille eest kakles, tulemus tomat litsuti kuvari taga laual laiali.Siis virutas mu nina alt ja lohistas mu pooliku mõmmi karu pea voodi taha, tükk aega maadlesin, et tagasi saada, oli nats ninast lutsutatud.
Hommikul panime ta päevaks puuri, kus ta harrastas vetsukastiga võimlemist. Suht suur kolakas, olin just tööle minemas kui ta seda tõstis käppadel ja siis pani vertikaalselt püstu, ma ei tea mis jõuharjutusi ta veel ette võtab, loodan kojutulles, et puur ja korter on terved. :-)
Viimati muutis Adelle 05. september 2013, 15:32, kokku muudetud 1 kord.
Kasutaja avatar
Adelle
Kodustatud
Kodustatud
 
Postitused: 221
Teemad: 3
Pildid: 6
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 54
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Arabella, Alnico ja Blanca

PostitusPostitas 3rika » 04. september 2013, 16:12

Tegu on ikka siis postituvi Blancaga või on jutt hoopis mõnest teisest neiust? Igati vahva lugemine :)
Ferrets dook theirself in your heart! - Cubano & Skaut.
Rabbits leave tiny little pawprints on your heart! - Patrick.
Dogs can bark their way into your heart!- Diego & Mõmmi.
Koduleht - http://erika-fotod.blogspot.com/
Kasutaja avatar
3rika
Eelistan loomade seltskonda...
Lahkeim pisilane 2013
Lahkeim pisilane 2013
 
Postitused: 1415
Teemad: 36
Pildid: 6
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 31
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Arabella, Alnico ja Blanca

PostitusPostitas Loomahull » 05. september 2013, 11:02

Isver-susver kui lõbus lugemine! :rofl:
Nõelasilma ei mahu kahte niiti, nii ka südamesse kahte armastust.
Tuustik, Sueño ja Kilpsi
Kasutaja avatar
Loomahull
Armastus on edu saladus.
Küülikuküla & Kilpkonnaaedik
Küülikuküla & Kilpkonnaaedik
 
Postitused: 4007
Teemad: 36
Asukoht: Haapsalu
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 32
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Arabella, Alnico ja Blanca

PostitusPostitas Adelle (Teema autor) » 05. september 2013, 15:29

Jah postituvi Blanca on nüüd meil.
Uudised rindelt-kõik on sama: Alts läheb endast välja plikat nähes ja üritab teda ära süüa. Blanka kiunub ja piiksub, ära ei jookse ja ronib ise vaenlast nuuskima. Aru ma ei saa miks ta hiirt teeskleb, iga noormalne kutt tahaks sihukest viginat kuuldes hambad sisse lüüa. Järgmine nädal mees jääb puhkusele ja tundub, et remondi asemel tegeleb tuhkrute taltsutamisega. Muidu tüdruk on kohanenud ja materdab mänguasju. Ostsin talle ka harjupärasema Orijeni söögiks, mugib hea meelega seda. Eile proovisime vutimuna anda, eriti polnud vaimustuses. Alts tormas esialgu puuri ja pistis ta muna nahka ja siis juba läks talle peksa andma. Ma ei saa aru, Alts on meil sihuke kartlik totu, absoluutselt mitteagressiivne jne. Tuhkrute ühisjalutusel istus tund aega mul särgi all kuna ei julgenud teistega mängida ja nüüd on siis sihuke agressor või need nohikud muutuvadki agressoriks kui nõrgema leiavad. Eks mee proovi kõike variante, koos vannitamist, neutraalsel territooriumil jalutamist jne.
Kasutaja avatar
Adelle
Kodustatud
Kodustatud
 
Postitused: 221
Teemad: 3
Pildid: 6
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 54
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Arabella, Alnico ja Blanca

PostitusPostitas maris2 » 05. september 2013, 15:53

Ma tahtsin ka jalutamist soovitada. Minu terroristist Bindi rahustas just õues käik maha. Õues on Bindi tõeline äpu. Toas aga oleks Edisonist hakkliha teinud.
Armsus kuubis
Kasutaja avatar
maris2
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 3112
Teemad: 10
Pildid: 20
Asukoht: Rakvere
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 40
Sugu: Naine
Tuju: Tõsine
Prindi postitus

Re: Arabella, Alnico ja Blanca

PostitusPostitas Adelle (Teema autor) » 09. september 2013, 13:02

09.09.13 ma ei tea kas tuleb kunagi päev , millal ma saan kirjutada, et meil on nüüd kodusõja lõpp ning rahu ja idüll on saabunud, kõik armastavad ja musitavad teine teist ning magavad teine teise kaisus.. Hetkel pole seda kusagilt näha.
Jalutamine mingit tulemust ei andnud, nii kui ninad kokku toimub kõrist või turjast haarang. Võibolla oleme me liiga nõrganärvilised ja ei lase neid eriti kokku, et oma suhted ära klaarida.
Aga plika on toonud meie ellu palju rõõmu ja nalja.
Eile õhtul toimus meil näidend “ Plika ja pasun”
On meil selline piiksupall suht kõva ja jälk, ükski meie tuhkur pole viitsinud sellega mängida ja ühtegi piiksu pole suutnud välja pigistada. Eile mees kogematta näitas Blankale seda palli ja piiksutas. Oh ta oli vaimustuses ja kuna Blanka suguvõsas on vist haid olnud ning plika hammaste haarang on imetugev siis see palli piiksutamine oli talle titemäng. Ärge kinkige lastele pasunaid ega trumme, peale 5 minutit see muutub jube tüütuks. Ma vahepeal läksin teise tuppa, kuna pea hakkas kumisema.
Blanka kargles mööda tuba ja vahetpidamata piiksutas, täielik košmaar. Arabella magas oma õhtuund tugitooli all ja sinna siis Blanka mingi aja tagant kogematta oma palliga veeres, jõudis veel paar piiksu ära teha enne kui kostis Arabella kisa siis tuuseldamine ja pallita Blanka visati tugitooli alt välja, ei tea kas anti jalaga takka ka, polnud näha. Me oleme vist õelad inimesed aga naersime end ribadeks, seda pettunud pallita Blanka nägu ei oskagi kirjeldada, ta kuklast võis lugeda, et Ok lähen siis magan natuke, ronis subwooferi sisse ja oligi vist mingi tervet 30 sekundit vait. Siis lipsas välja, tegi paar tiiru ümber tugitooli ja kähku hüppas sinna alla ning päästis oma palli tagasi. Kuna nüüd oli oht pallist ilma jääda siis hakas seda subwooferisse tirima, pall oli aga august suurem. See oli näidendi teine osa, naersime pisarateni. Küll ta seda lükkas, siis ronis sisse ja tiris, siis läks subwooferi taha ja tuuseldas, äkki tõmbub kokku, see loomulikult kõik piiksumise taustal, mõtlesin juba naabrite närvikavale. Aga mingi 20 minuti pärast õnnestus ta see sisse saada, vot ma ei tea kuidas, olin tol hetkel köögis teed tegemas.
Teate kui mõnus on kell 21 õhtul lõpuks kõik tuhkrud magama panna, kõik junnid ära koristada, kõikidele vett ja süüa panna ja siis rahulikult diivanil varbad välja sirutada ja lösutada, sihuke paradiis :-)
Kasutaja avatar
Adelle
Kodustatud
Kodustatud
 
Postitused: 221
Teemad: 3
Pildid: 6
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 54
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Arabella, Alnico ja Blanca

PostitusPostitas maris2 » 09. september 2013, 13:17

Meil õues ka esimene tutvustamine ei õnnestunud. Aga teisel katsel läksime kohta kus Bindi varem käinud polnud. Ja ei juhtunud midagi. Mõlemad läksid koos transasse ja ei mingit kaklust ega midagi. Koju läksid ühes kastis ja toas lahti lastes ka midagi ei juhtunud. Kui ma nüüd õigesti mäletan siis kestis meil see vastasseis kaks nädalat.
Armsus kuubis
Kasutaja avatar
maris2
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 3112
Teemad: 10
Pildid: 20
Asukoht: Rakvere
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 40
Sugu: Naine
Tuju: Tõsine
Prindi postitus

Re: Arabella, Alnico ja Blanca

PostitusPostitas Adelle (Teema autor) » 09. september 2013, 15:49

oeh, nujah meil ainult nädal möödas. eks me katseta. Tüdrukul on päris vürtsikas titelõhn küljes, äkki see väga ärritab. Kuigi nad vaheldumisi magavad ja mängivad ühtedes samades kohtades, nii et lõhnaga peaks ära harjuma. Mul tulevad siin igasugu segased mõtted, näiteks Blanka nutrigeeliga üle määrida aga siis vist pistetakse kindlalt nahka :)
Kasutaja avatar
Adelle
Kodustatud
Kodustatud
 
Postitused: 221
Teemad: 3
Pildid: 6
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 54
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Arabella, Alnico ja Blanca

PostitusPostitas kulla » 09. september 2013, 18:43

Pildid olid küll nii nunnud, kala ja vehkat.
Sipsikud Kulla, Bella ning Totu
Kasutaja avatar
kulla
Tublim uustulnuk 2013
Tublim uustulnuk 2013
 
Postitused: 227
Teemad: 2
Pildid: 9
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 38
Sugu: Naine
Tuju: Õnnis
Prindi postitus

Re: Arabella, Alnico ja Blanca

PostitusPostitas maris2 » 10. september 2013, 18:16

Meil lakkusid mõlemad ühelt näpult nutri ja pärast läks kohe kismaks. Küll nad hakkama saavad olen selles päris kindel. Mulle Blanca nii meeldib tal on selline vahva nägu ja kavalad silmad. Ja mulle nii väga meeldivad hõbedased.
Armsus kuubis
Kasutaja avatar
maris2
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 3112
Teemad: 10
Pildid: 20
Asukoht: Rakvere
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 40
Sugu: Naine
Tuju: Tõsine
Prindi postitus

Re: Arabella, Alnico ja Blanca

PostitusPostitas Adelle (Teema autor) » 11. september 2013, 14:50

Oeh jah Blanka on vahva plika ja samas pole ta mingi leebuke, mis teeb asja palju põnevamaks. Ma juba hakkan kartma, et ta varsti teeb hoopis teistele liiga :-)
Siin siis jätkuvad uudised rindelt. Veri väljas.
Mees jäi teleka ette magama, mina istusin Altsuga teises toas. Blanka tuli ta juurde ning augustas tal une pealt kõrva ära, täitsa ilusti veri väljas. Küsisin, et huvitav mis kõrvas nendel geidel rõngas oligi. Aga küsimus oli vist kohatu, mees lubas Blanka tuua ja mõlemad kõrvad mul ära augustada.
Nii, et nüüdsest ma kutsun plikat krokodrillaks ja magada temaga ühes toas küll ei julge, see on sama, mis tiigriga puuris. Eile oli veel üks hämmastav asi. Poeg ostis ja tegi endale mingid kiirnuudlid päris vänge lõhnaga. Seda lõhna tajudes ronis Alts kummuti alla ja istus seal pool tundi, vahest pistis pead välja nagu kilpkonn aga välja ei tulnud. Pärast tormas vannituppa vanni alla, sealt ei saanud teda isegi nutrigeeliga välja. Muide see kõrvast hammustamine toimus just see aeg kui see lõhn mööda korterit laiale valgus. Arabella tuli une pealt, saba nagu kuusk. Pärast ei saanud pisiplikat ka tugitooli alt kätte. Läksin prügikastist uurima, et mis mürk see nüüd oli-kiirnuudlid tomati ja basiilikuga. Päris hea keemiline relv, rabab tuhkruid jalust. Keelasin rangelt selle ostmise ära.
Kasutaja avatar
Adelle
Kodustatud
Kodustatud
 
Postitused: 221
Teemad: 3
Pildid: 6
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 54
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Arabella, Alnico ja Blanca

PostitusPostitas Adelle (Teema autor) » 24. september 2013, 15:12

Pole mingeid uudiseid. Meil käib kodusõda vahelduva eduga, nüüd on Arabella ka matsu pihta saanud, et keegi uus keksib ringi ja on ka hakanud plikat tuuseldama kuigi see tal eriti enam ei õnnestu. Viimati sai ise tuupi ja tuli päris hämmastunud ilmega tugitooli alt välja ning läks magama.. Kuna meil on nõrgad närvid siis pole eriti Altsu Blankaga kokku lasknud. Aga paar päeva tagasi pidasime nõu ning oleme nüüd 2 päeva üritanud tugevad olla.
Blanka vahetevahel kasutab keelatud relva-sitapommi. See lendab pisikeste pritsmetega laiali, päris nadi koristada mööda seinu. Ise on ta ka vahest selle sees. Kuna vetsupotis ta ka püherdab ja mängib siis ta on päris haisukott. Ise nii ilus ja sihuke lõhnaõli küljes. Kõige lõpuks läks tal potindus ka sassi. Potil käimiseks hakkas talle meeldima tugitool siis uksealune ja minu pooolne voodi riiulike. Tugitooli peale ehitasin rieetest hunniku. Aga oma e-raamatult, mis mu voodi kõrval riiulil lebab, olen paar korda junni avastanud. Esimest korda ma isegi ei märganudki kohe, et ekraanile on mingi kuivanud junn kleepunud ja nats sain isegi lugeda kui pilk selle peale jäi, lõpuks jõudis signaal ajudeni MIS kõverik see on ja saiake ning tee, mida just mõnusal lugedes nosisin, jäid mulle kurku kinni. Rätikutest hunniku ehitamine riiluli ei aidanud, tegi sinna hunniku otsa, ei tea peab mõne tellise õuest ära lohistama jälle.
Siis ta on rebinud tükkideks peaaegu kõik mänguasjad, mis on ka Altsu rapsimised üle elanud. Olen talle õmmelnud tugevate teksaniitidega karvanustikuid, millel sees plastpurk hernestega. Hommikul panen puuri ja õhtuks, on ribad, ära lutsutatud must karv, potsik lahti keeratud ja herneid pole ühtegi. Ühele panin metallkulina külge, see oli õhtuks lömastatud ja enam ei kõlisenud. Nädalavhetusel käisin täikal ja ostsin tittede pehmeid kõrinaid. Ma ei tea kas müüjatel tuli pisar silma aga ma ei hakanud rääkima, et see on tuhkrule.
Mees on tast vaimustuses ja juba nad musitavadki. Blanka lakub tal terve näo ja kaela puhtaks. Mina nii julge veel pole. Ootan pikisilmi idülli.
Kasutaja avatar
Adelle
Kodustatud
Kodustatud
 
Postitused: 221
Teemad: 3
Pildid: 6
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 54
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Arabella, Alnico ja Blanca

PostitusPostitas Adelle (Teema autor) » 25. september 2013, 11:29

25.09.13 Tom & Jerry seiklused.
Sihuke asi on meil hetkel iga päev kodus tasuta vaadata.
Võib võtta popkorni ja istuda ning naeru lagistada.
Pidevalt käib tants ja tagaajamine. Peab veel arvestama, et Blanka on tagaajajatest 3 korda kiirem siis ta päris tihti sörgib neil sabas ja ajab orienteerumise sassi. Alts on suht totu ja edasi tormates ei saa aru , et kuidas siht on tal hoopis selja taga. Ja kui lõpuks pidurid sisse lülitab ja seisma jääb on plika juba ammu kuskil mujal toimetamas. Päris tihti Blanka istub voodil või subwooferil ja jälgib voodi ümber ringe tegevaid Altsu ja Arabellat.
Arabellat ta enam ei kardagi, temaga on vahva tagaajamist mängida. Eile alustasidki karuselli Arabella ja Blanka. Alts magas voodi taga ja kui tast alguses raketina üle lendas Blanka ja siis Arabella üle tötsutas lülitus ta ka mängu.
Polnud veel õieti silmi lahti saanud, tegi kaks tiiru ümber voodi ja siis avastas, et jookseb üksinda, sülitas ja läks uuesti magama. Ja nii kordus vist 5 korda.
Vahest harva saab Alts pisiplika ka kätte ja siis toimub jube kisamine, ütleks varese-kajaka kisa. Jubeee, brrrr, me kõik õudusest tardume, naabrid ka. Alts tagurdab tagumik ees ja üritab plikale peale istuda või maha suruda ja kuskilt kinni võtta, mis ei õnnestu eriti, sest kõik kaitsevahendid võetakse käsile, meeletu signalisatsioon, sitapomm, pissilaadung jne. Tõesti pole nõrganärvilistele. Siis läheb Alts puuri arestile, Arabella magama ja plika keksib toas edasi. Muide neil on juba kokkumäng, eile virutas juba Blanka mui karukäpa ära ja lohistas selle tugitooli alla.
Kisamise suhtes, mees ütles, et tuhkruplikad on tüüpilised naised, kisavad põhjuseta ja siis mees peab veel vabandama ka. Ei tea millele ta nüüd vihjas. :-)
Kasutaja avatar
Adelle
Kodustatud
Kodustatud
 
Postitused: 221
Teemad: 3
Pildid: 6
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 54
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Arabella, Alnico ja Blanca

PostitusPostitas maris2 » 29. september 2013, 17:30

Bindi läks ka Edisonile kallale ja ise kisas. Kuigi see oleks pidanud ju teisiti olema.
Armsus kuubis
Kasutaja avatar
maris2
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 3112
Teemad: 10
Pildid: 20
Asukoht: Rakvere
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 40
Sugu: Naine
Tuju: Tõsine
Prindi postitus

Re: Arabella, Alnico ja Blanca

PostitusPostitas Adelle (Teema autor) » 30. september 2013, 09:36

On ikka need naised õelad :-)

Eile peadresserija läks kalale ning tuhkrupealikuks jäin mina. Õhtul kokkuvõtteks öeldi , et ma eriti toime ei tulnud.
Hommik hakkas täiesti normaalselt, suurest puurist junnide koristamine ja sinna Blanka mänguasjadega sisse panemisega. Blanka aga on juba harjunud suurema korteriga ei olnud nõus puuris istuma, mida ta suurema traatide kolinaga ka teatas. Võtsin ta sülle ja küsisin, kas ta on kindel, et tahab tuppa kus hetkel kargab energiline Alts. Näitasin talle seda suurt rohutirtsu ja viisin puuri tagasi. Ma polnud kindel, et mu närvid vastu peavad ja mõtlesin, et ootan ikka kui suurem bande ära väsib ja siis lasen plika tuppa. Blanka isegi nats võimles vetsupotiga aga ikkagi hakkas oma kongi raputama. Lasin ta tuppa, mõne minuti pärast vaatasin ukse vahelt ja leidsin kaht politseinikku (Altsu Arabellaga) subfooweri auku valvamas. Ise toimetasin köögis ja vahetevahel tegin kontrollkäike ka tahatuppa. Eile oli rekord-Blanka ei teinud ühtegi junni potti :mad: Olin poodi minemas kui avastasin jälle ilusa suure junni põrandal, kohe ma seda ei jõudnud koristada. Ja siis kui jõudsin, oli keegi juba Blanka endaga selle junni laiali pühkinud. Enne oligi mingit naistekisa kuulda, tõenäoliselt oli Arabella talle kombeid õpetanud. Pidin jälle põrandat pesema. Ma pole pole ammu nii tihedalt põrandat pesnud kui sel kuul või ma ütleks isegi sel sajandil.
Üldiselt päev mööduski tavaliselt, junnide koristamise ja asjade tagasi panemisega, plika keksis, politseinikud magasid ja vahetevahel ärkasid ja käisid reidil ning ajasid paharetti taga.. Õhtul kui mees saabus olin ma plikadega toimetades Altsu koridori unustanud ja ta jäi vanni alla magama, siis olin veel unustanud graanulikoti keset tuppa, mis oli laiali kaevatud. Lõppude lõpuks tõstsin toolilt maha aetud riided toolile tagasi ja sealt kukkus mulle mingi märg asi jalale, mille ma käega katsudes ka laiali määrisin ja mis osutus jälle suureks värskeks junniks. Keksisin ühel jalal vannituppa jalgu ja käsi pesema ja virutasin riidepuhmaka pesumasinasse. Terve õhtu käisin tundega, et laest võib junn krae vahele sadada. Enne magama minekut vaatasin padja alla ja kontrollisin ka tekki nii pealt kui alt.
Arabellale on keegi keset laupa kriimu teinud, millelt on karv maas, nüüd särab tal laubal ilus valge kiilas täht. Ei tea, kes see oli Altsu lai küüs või Blanka krokodilli hambad.
Krokodill tervitas eile ka meest varba komposteerimisega. Mina igatahes nii sinisilmne ja heausklik pole. Kui mu varbaid hakatakse nuuskima, põgenen kohe.
Päev möödus kiiresti, täna töö juures puhkan :-)
Üks kehv pilt, ei tule üldse meelde neid pildistada.
Pilt
Kasutaja avatar
Adelle
Kodustatud
Kodustatud
 
Postitused: 221
Teemad: 3
Pildid: 6
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 54
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Arabella, Alnico ja Blanca

PostitusPostitas Loomahull » 03. oktoober 2013, 21:02

Kuidas teil tutvumine ja kodurahu elavad? Pole ammu Sinu lõbusaid postitusi näinud. :rofl:
Nõelasilma ei mahu kahte niiti, nii ka südamesse kahte armastust.
Tuustik, Sueño ja Kilpsi
Kasutaja avatar
Loomahull
Armastus on edu saladus.
Küülikuküla & Kilpkonnaaedik
Küülikuküla & Kilpkonnaaedik
 
Postitused: 4007
Teemad: 36
Asukoht: Haapsalu
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 32
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Arabella, Alnico ja Blanca

PostitusPostitas Adelle (Teema autor) » 04. oktoober 2013, 09:01

hehehe, kui saabub kodurahu; idüll ja paradiis ma vist siis lasen saluuti, et kõik teaks :-) Hetkel ikka tants ja tagaajamine. Õhtul ma jalutan Altsuga koridoris ja plika keksib mehe järelvalvel toas. Ma nüüd juba õmblen peamiselt püstijalu, sest pidevalt peab kedagi jälgima. Junnid laekuvad potti kui seista Blanka kõrval. Kui kedagi kõrval pole siis kuhu juhtub. Eile andsin talle kanasüdant puuris ja hiljem seal kausi kõrval oli ka suur junn. Plika pole üldse kursis, et tuhkrud nii ei peaks tegema :-) Me arvasime ka, et tuhkruplikad söövad ja junnitavad vähem aga Blanka kohta nüüd see küll ei käi, orijen on ammu ära söödud ja nüüd mugib Acanat ja minu arust sööb ta juba nagu Alts. Vutimuna talle veel eriti peale ei lähe, jätab pool järgi . Arabella, kes ka tavaliselt eriti muna fänn pole käib hea meelega Blanka kausis seda limpsimas ja lõppude lõpuks tuleb Alts ja poleerib kausi puhtaks. Eile sain Altsu peale kurjaks, tiris triikraua riiulilt alla, ajasin teda natuke taga aga kätte ei saanud.
vot sihuke rutiin....
Kasutaja avatar
Adelle
Kodustatud
Kodustatud
 
Postitused: 221
Teemad: 3
Pildid: 6
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 54
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Arabella, Alnico ja Blanca

PostitusPostitas Harleyquin » 08. oktoober 2013, 23:15

Tõeliselt hea ülevaade su tuhkrutest ja kujutan piltlikult ette, mis sul kodus toimub, kuid kõigele pättustele vaatamata on nad ju imearmsad loomad, et andeks andmine on loomulik nende puhul!Igaljuhul igav teil seal kodus juba ei hakka!Palju põnevaid seiklusi teile sinna!
Kasutaja avatar
Harleyquin
Kohanen
Kohanen
 
Postitused: 69
Teemad: 2
Asukoht: Rapla
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 35
Sugu: Naine
Tuju: Kelmikas
Prindi postitus

EelmineJärgmine

Tagasi: Meie tuhkrud

Kes on online

Kasutajad vaatamas seda foorumit: Registreeritud kasutajad pole ja 7 külalist

cron