Standardid foorumist - miks ja kuidas kasutada

Värvid, markeeringud, karva- ja kõrvatüüp.

Moderaatorid: E4-, Amelia

Standardid foorumist - miks ja kuidas kasutada

PostitusPostitas Kissu (Teema autor) » 06. veebruar 2012, 13:34

Eesti keeles on roti standardite kohta siiani suhteliselt vähe infot ja seega otsustasime kokku panna sellise foorumi. Selle eesmärgiks on anda ülevaade eri värvidest, markeeringutest, kõrva- ja karvatüüpidest ning nende geneetilisest taustast ning lisaks pakkuda illustreerivat pildimaterjali.

Aluseks võtsime National Fancy Rat Society poolt välja töötatud standardi, mida kasutatakse Euroopas kõige enam. Lisaks täiendasime infot siit-sealt teistelt lehtedelt (eriti geneetika osas). Kasutatud lehed:


Suur tänu Mercarile, kes abistas geneetilise informatsiooni leidmisega ja korrastamisega. Samuti tänan kõiki, kes on abistanud meid pildimaterjaliga ja loomulikult ka neid, kes tulevikus pilte postitavad.

-------------------

Kuidas seda foorumit kasutada?

Kuna igale värvile, markeeringule, karva- ja kõrvatüübile on oma teema, siis on kõige mugavam alustada ülevaatlikest teemadest - nendest leiab nimekirja kõigist siin foorumis olevatest standarditest, pildid ja lingid konkreetse standardi teemadele.


NB! See foorum ei ole koht, kus küsida/uurida "mis värvi minu rott on?". Selleks on teema: "Mis värvi või markeeringuga rotid teil on?"
(\(\
(>'.')
(~(")(")
Kasutaja avatar
Kissu
Mental health will soon be yours..
Administraator
Administraator
 
Postitused: 10146
Teemad: 936
Pildid: 1303
Asukoht: Tartu/Jõhvi
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 40
Sugu: Naine
Tuju: Unine
Prindi postitus

Tagasi: Standardid

Kes on online

Kasutajad vaatamas seda foorumit: Registreeritud kasutajad pole ja 0 külalist