Milline peab olema tuhkru puur?

Mida vaja, et tuhkrul hea, turvaline ning huvitav elada oleks.

Moderaatorid: postituvi, Heleri, Sandra, väike kuradike

Re: milline peab olema tuhkru puur?

PostitusPostitas Heleri (Teema autor) » 26. oktoober 2004, 15:32

metsmaasikas kirjutas:Milline puur tuhkrule sobiks?
Kas isetehtud puur võib ka puidust olla, kas ta seda närima ei hakka?
Kui kõrge peaks puur olema ja kas puur peab olema pealt kinnine. Kui lahtine on, kas ta välja ei hüppa/ turni? :roll:
Sooviks umbakaudseid mõõte.
Näiteks jänkudele on normaalse suurusega puur 100cm pikk.
Kas tuhkru jaoks on oluline kõrgus või puuripõhja suurus?
Mõtlen selle all siis seda, et kas tuhkrut võiks näiteks ka jänkudele mõeldud puuris pidada või sobiks talle pigem tsintsudele mõledud puur...
(jänkude puur maaligi aga pikk, tsintsude puur pisema põhjaga aga kõrgem).
mis peaks tuhkru puuris olemas olema? Mõtlen siis peale tema wc, joogi ja sööginõude. Kas platvormid peaksid kah olema?
ja kui üldse, siis mida peaks puuri põhja panema... tavaline seapuru
sobib?
Ja milliseid mänguasju võiks talle mängimiseks panna/anda?
kas kassi omad sobivad, pehmed pallid, kõrinatega pallid...
Saaks juba vaikselt mõtlema hakata :roll:


Panen tänase päeva jooksul oma galeriisse üles pildi oma tuhkru puurist.
Täpseid mõõte ei tea, arvatavasti on midagi sellist 120cmx60cmx90cm, vastavalt siis põhja pikkus, laius ja kõrgus. Tegelikult sobivad tuhkrutele ikka rohkem kõrged puurid kui madalad, sest madalates on neil igav. Mul on puuris kolm platvormi, üks kõveraks keeratud toru, võrkkiik-telk, kus saab nii kiiges pikutada kui sisse ronida. Ühe platvormi peal on vana kampsun, mille sees ta tavaliselt magab.
Üldiselt on nii, et tuhkrutele ei meeldi vangistus ja nad tahavad võimalikult palju inimesega koos olla ning mängida. Minu tuhkur käib puuris peamiselt magamas ja söömas, öösiti on ta ka puuris, muidu möllab niisama mööda tuba ringi.
Mänguasjadest meeldivad tuhkrutele väikesed pallikesed, sest neid on hea põrandal ringi veeretada, võiks olla plastmassist, sest siis ei lähe kergesti katki. Samuti lähevad neile hästi peale väikesed pehmed mänguasjad, millega neil meeldib ringi joosta ja neid on tore voodi alla peita.
Kasutaja avatar
Heleri
Tuhkrutelk
Tuhkrutelk
 
Postitused: 1582
Teemad: 72
Asukoht: Kulna küla, Keila vald
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 41
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: milline peab olema tuhkru puur?

PostitusPostitas katjuushake » 28. oktoober 2004, 16:00

:D Täitsa lõpp...lugesin siin Heleri vastust ja avastasin, et inimeste ettekujutus tuhkrupuurist ei ole üldse nii erinev. Nimelt...ka meie oleme oma tuhkrukesele puuri ise meisterdanud, mõõdud on tal samuti sarnased - 120x130x60 (pikkus, kõrgus, laius). Ka meil on kolm platvormi, mille vahel saab reisida vastavalt kas toru või treppi kasutades. (Muideks, alguses ei saanud vaeseke kummagagi hakkama, siis hakkas toru kasutama ja nüüd on vist laisaks muutunud ja läheb trepist! :)) Meie puur on puust ja põrandakatteks pole samuti midagi...tahtsime just, et oleks naturaalne. Natuke ta küll toiduga plätserdab, aga seda pole eriti näha ega häiri kedagi. Eessein ja lagi on traatvõrgust ja puur käib nii pealt kui eest lahti, et oleks hea koristada. Põhilised atraktsioonid puuris on samuti võrkkiik ja üleüldine lemmik pappkast, mis on täidetud paberi ja ajalehtedega. Seal ta tavaliselt magab lehtede all, sest see meenutab talle vist kõige rohkem urgu ja ta tunneb end seal kaitstult. Sellist kasti soovitan muide väga, sest ega isegi vist ei tahaks nii magada, et kõik passivad...ikka ju natuke privaatsust. Samuti on seal hea hullata. :). Üldiselt on põrandal vana rätik ka, aga see on oma populaarsust kaotamas ja pappkast on sellest vist iga kell üle...:) tuleb välja...
Mänguasjadest sobib kindlasti üks pikk toru (kasvõi plastpudelitest ise ehtud), sest tuhkrutele meeldib tohutult ronida ja igale poole oma nina toppida...selline pikk toru on talle lausa taevas. Samuti muidugi kõiksugu pallid...meie omale lähevad eriti hästi peale kõik asjad, mis mingitki heli teevad. Ühesõnaga kõrinaga pallid ja plekkpurgid. Väga huvitavad on kilekotid..need ju ka krõbisevad. Kindlasti võiks tuhkrule sisse seada mingi koha, kuhu saaks sisse ronida ja mis oleks tiba kitsam ja lõbusam. Meil on selleks otstarbeks vana kõlari sisse auk tehtud ja igasusugst pehmet asja täis topidud. See läheb hästi peale. Üldiselt tuleb tuhkru eelistused lihtsalt katse-eksituse meetodil kindlaks teha..ega kõigile vast ühed asjad ei meeldi.
katjuushake
Kohanen
Kohanen
 
Postitused: 52
Teemad: 2
Teda kiideti: 0 korda
Sugu: Määramata
Prindi postitus

Re: milline peab olema tuhkru puur?

PostitusPostitas katjuushake » 29. oktoober 2004, 14:36

Sul on täiesti õigus...muidugi on tuhkur , nagu iga teine väike loomake selliste asjade suhtes väga tundlik. Tuleb välja, et vahel lihtsalt läheb õnneks ja vahel mitte:( aga hea on kuulda muidugi, et sinu tuhkrukesega kõik ikka korda sai.
PS! Takseerisin juba teie puuri ka :) ...ilus...Paar küsimust tekkis. Esiteks kui kaua teil see meisterdamine aega võttis? Ja veel seda, et mis toru see seal teil täpselmalt on? Pildilt tundub, nagu ei oleks poest ostetud või spetsiaalselt loomadele mõeldud? Või ma eksin? Asi selles, et meie mõtlesime ka alguses kohe, et toru peab ju olema, aga ei osanud välja mõelda, et millest teha. Siis nägime poes neid spetstorusid ja ostsime sealt...aga see teie oma näeb jube kihvt välja...et siis lühidalt - kust saite? :)
katjuushake
Kohanen
Kohanen
 
Postitused: 52
Teemad: 2
Teda kiideti: 0 korda
Sugu: Määramata
Prindi postitus

Re: milline peab olema tuhkru puur?

PostitusPostitas Heleri (Teema autor) » 29. oktoober 2004, 14:50

Milline teil tuhkru puur on, kas pilti pole? Oleks huvitav näha. Mina ei osalenud eriti selle valmimisprotsessis, aitasin ainult õigel hetkel midagi kinni hoida, et saaks kruve kinni keerata ja andsin nõu paigutuse asjus. Muidu võttis ikka kuskil 4-5 tööpäeva õhtut aega (alati ei viitsinud ju kohe samal päeval poodi kruvide järgi minna, kui juhtus, et said otsa, aga puur pooleli) :D Paras nokitsemine.
Toru on saadaval igas ehitusmaterjalide poes, sest see on ventilatsioonitoru. Seda saab igat pidi väänata ja painutada, selles suhtes on ta mugav. Terav serv tuleb alla keerata/painutada ja pole üldsegi ohtlik. Meil on sellest torust saanud nüüd sahver, sest tuhkur avastas, et ühelt platvormilt teisele on päris lihtne hüpata, ja kogub tunnelisse nüüd kõike head paremat :)
Kasutaja avatar
Heleri
Tuhkrutelk
Tuhkrutelk
 
Postitused: 1582
Teemad: 72
Asukoht: Kulna küla, Keila vald
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 41
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: milline peab olema tuhkru puur?

PostitusPostitas katjuushake » 31. oktoober 2004, 21:54

nii-nii, just täna laenasime fotokat ja püüame ka puuri pildile jäädvustada...Tembust või siis ka paari uut ülesvõtet oodata :) Puuri tegemine võttis meilgi aega nii mõnigi öö. Vahel avastasime jälle, et kell juba 2 ja meie ikka toksime...naabritest oli juba kahju :D Aga panime pead kokku ja nuputasime häid ideid, kuidas ikka seda parimat lahendust leida. Üldiselt jäime oma tööga rahule..ikka oma tehtud :D Natuke malli sai ka loomapoest võetud. Nägime seal midagi ja kandsime oma puurile üle. Eks siis varsti näed, kui selle pildimajandusega ühele poole saame. Tegelt kolis meie tegelane enne sisse kui kodu valmis sai...enamvähem samadel põhjustel, et polnud seda ja teist kruvi käe pärast... :) Praegugi seisab õhus plaan, et jätkata puuriehitust...antud hetkel on seal kaks täiskorrust ja üks (kolmas) platvorm...aga tahaks kunagi veel ühe korruse peale ehitada...eks näis, kui kaugele tulevikku see jääb.
katjuushake
Kohanen
Kohanen
 
Postitused: 52
Teemad: 2
Teda kiideti: 0 korda
Sugu: Määramata
Prindi postitus

Re: milline peab olema tuhkru puur?

PostitusPostitas Endised kasutajad » 21. veebruar 2005, 20:27

Mina pean oma tuhkurt täiesti vabalt korteris ja siiamaani pole ta veel jõudnud sellist pahandust teha, mis mind infarktini oleks viinud.Korra pööras mul lillepotti pahupidi aga tema kurvastuseks vihmaussi seal ei olnud ja õnneks mul neid potte elamises rohkem.
Puuridest niipalju, et on müügil spetsiaalsed tuhkrupuurid, mis on madalad aga piisavalt pikad.Olen neid kahjuks ainult pildi peal näinud ja tellida saab neid loomakliinikute kaudu,või mõnest lemmikloomapoest.
Isiklikult arvan, et loomale oleks see puuris pidamine küll täielikult stress ja päeval ta magab ju enamuse ajast ja ei jää mahti pahandust teha.
Nox virilis
Endised kasutajad
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 9885
Teemad: 280
Teda kiideti: 1 korda
Sugu: Määramata
Prindi postitus

Re: Milline peab olema tuhkru puur?

PostitusPostitas Marbeia » 09. aprill 2008, 19:52

Nii tuli siis plaan osta tuhkrule puur, uus puur .
Millised on teie puurid? Äkki näitate pilte :happy: ?
Ja just sellepärast tuli plaan osta uus puur, et meil on tulemas veel üks imearmas paharett!
Kaks nuhkrut: Marbeia ehk Kratt ja Zea ehk Mõmm !
Kasutaja avatar
Marbeia
Aktivist
Aktivist
 
Postitused: 348
Teemad: 6
Pildid: 13
Asukoht: Tallinn!
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 36
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Milline peab olema tuhkru puur?

PostitusPostitas Sandra » 09. aprill 2008, 20:10

Meil siis selline puur ja selles on ruumi ikka lahedalt. Samas kahele tuhkrule piisab ka palju väiksemast puurist, eriti kui nad enamuse ajast vabalt ringi jooksevad. :)
Pilt
Pilt on võetud siit: http://trade.ferplast.com/en/pagina_315088.html
Tuhkrukasvatus Quicksilver http://quicksilverferretry.weebly.com
Kasutaja avatar
Sandra
Quicksilver
Tuhkrutelk
Tuhkrutelk
 
Postitused: 630
Teemad: 17
Asukoht: Tallinn/Pärnu
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 32
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Milline peab olema tuhkru puur?

PostitusPostitas helen125 » 09. aprill 2008, 20:46

http://trade.ferplast.com/en/pagina_137350.html selline, täiesti tavaline puur, aegajalt käivad magamas seal, söök ja jook on puuri küljes, siis seal söömas ja joomas enamasti käivad, magamiseks eelistatakse rohkem pesasid või püske või tekialust.
Tuhkrud on looduslik antidepressant:)
Kasutaja avatar
helen125
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 891
Teemad: 21
Asukoht: Tallinn/Viljandi
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 37
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Milline peab olema tuhkru puur?

PostitusPostitas cuiza » 09. aprill 2008, 20:58

Minu puuride pilte saate vaadata foto24.ee-st võtke pisist lahti mu profiil ja seal täpselt link olemas.
Ühesõnaga mul mõlemad elavad eraldi puurides ja need on mul üksteise peale kinnitatud, mingi aeg on ka plaanis tower puur ära osta :razz:
Tuhkruplika Sonya ja Hanna (Puhka rahus mu jääkaru. R.I.P Laima)
Kasutaja avatar
cuiza
Aktivist
Aktivist
 
Postitused: 333
Teemad: 6
Pildid: 8
Asukoht: Vantaa,Finland
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 33
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Milline peab olema tuhkru puur?

PostitusPostitas Lizard » 10. aprill 2008, 17:10

Kasutaja avatar
Lizard
Aktivist
Aktivist
 
Postitused: 367
Teemad: 3
Pildid: 10
Teda kiideti: 1 korda
Sugu: Määramata
Prindi postitus

Re: Milline peab olema tuhkru puur?

PostitusPostitas Scratchy » 12. aprill 2008, 21:41

Hortesest on võimalik osta/tellida ka Ferret Nation. Kui neid koha peal pole, siis saab neil lasta tellida, vist erinevates suurustes ka. :)
Hovawart Hunka
(rotid Ruu, Donnie, Darko, Blak ja Blu)
[Merisiga Põnnu, rotid Andy, Scratchy, Mia, Misty, Aura, Annabel, Tölps]
Kasutaja avatar
Scratchy
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 2098
Teemad: 42
Pildid: 2
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 31
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Milline peab olema tuhkru puur?

PostitusPostitas Harbiny » 13. aprill 2008, 17:56

Sandra kirjutas:http://trade.ferplast.com/fercatal/dep/57063414.jpg

Sandra, palju selline puur ka maksta võib?
Tulevik on suur ja sügav kuristik, mida õpin tundma alles siis, kui olen sinna sisse hüpanud.
Kasutaja avatar
Harbiny
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 715
Teemad: 10
Pildid: 7
Asukoht: Tallinn/Jüri
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 27
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Milline peab olema tuhkru puur?

PostitusPostitas Sandra » 13. aprill 2008, 22:33

Ostsin selle puuri Lätist ja kahjuks ei ole õrna aimugi kui palju selline Eestis maksta võib, kuid ma vaatasin, et Villakhirte villas on kasutajal Spizy samasugune puur Tartust ostetud, äkki tema oskab Sulle hinna kohta midagi öelda. :)
Tuhkrukasvatus Quicksilver http://quicksilverferretry.weebly.com
Kasutaja avatar
Sandra
Quicksilver
Tuhkrutelk
Tuhkrutelk
 
Postitused: 630
Teemad: 17
Asukoht: Tallinn/Pärnu
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 32
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Milline peab olema tuhkru puur?

PostitusPostitas Lizard » 14. aprill 2008, 11:36

Taolist puuri on müügil ka Ülemistes. Eile nägin.
Kasutaja avatar
Lizard
Aktivist
Aktivist
 
Postitused: 367
Teemad: 3
Pildid: 10
Teda kiideti: 1 korda
Sugu: Määramata
Prindi postitus

Re: Milline peab olema tuhkru puur?

PostitusPostitas Diana » 16. aprill 2008, 21:27

Ferplast Furet Tower puure müüakse PetCenter loomapoodides. Ise nägin täna sellist Narva poes.

Sandra kirjutas:http://trade.ferplast.com/fercatal/dep/57063414.jpg
Pilt on võetud siit: http://trade.ferplast.com/en/pagina_315088.html
Viimati muutis Mercar 16. aprill 2008, 23:35, kokku muudetud 1 kord.
Põhjus: Pilte ei tsiteerita- asendasin lingiga.
Kasutaja avatar
Diana
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 809
Teemad: 17
Pildid: 5
Teda kiideti: 1 korda
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Milline peab olema tuhkru puur?

PostitusPostitas Harbiny » 17. aprill 2008, 07:23

OT: Ma küsisin Sipzy käest. Tema sai 4100, oli vist nii? :sleep:
Mul on kavas võtta ainult üks tuhkur, ja lasen tal toas joosta kui kodus olen. Öösiti magab puuris. Mul oleks ju targem võtta siis väiksem ferplasti puur? Isale selle puuri hind väga ei meeldinud, mhh, kuskil nägin peaaegu samasugust puuri, ainult ühe korrusega.
Kas eestis on ja mingeid spetsiaalseid tuhkru poode? (võiks kuskil tallinna lähedal olla)
Tulevik on suur ja sügav kuristik, mida õpin tundma alles siis, kui olen sinna sisse hüpanud.
Kasutaja avatar
Harbiny
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 715
Teemad: 10
Pildid: 7
Asukoht: Tallinn/Jüri
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 27
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Milline peab olema tuhkru puur?

PostitusPostitas cuiza » 17. aprill 2008, 10:57

Spetsiaalseid poode eestis küll ei ole,vähemalt ma arvan nii.
Tuleb käi igasugustes erinevates, alati on kuskil praguseks ajaks midagi tuhkrutele müüki pandud,kuna see nüüd ka eestis ju poulaarne.
Tallinna tuhkrupidajad teavad kindlasti midagi soovitada :happy:
Tuhkruplika Sonya ja Hanna (Puhka rahus mu jääkaru. R.I.P Laima)
Kasutaja avatar
cuiza
Aktivist
Aktivist
 
Postitused: 333
Teemad: 6
Pildid: 8
Asukoht: Vantaa,Finland
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 33
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Milline peab olema tuhkru puur?

PostitusPostitas Scratchy » 17. aprill 2008, 18:52

Tuhkrutele sobivaid puure:

Ferplastilt

Imacilt

:) Kui neid müügil ei ole, siis peaks need olema vähemalt Bramhami poolt tellitavad.
Hovawart Hunka
(rotid Ruu, Donnie, Darko, Blak ja Blu)
[Merisiga Põnnu, rotid Andy, Scratchy, Mia, Misty, Aura, Annabel, Tölps]
Kasutaja avatar
Scratchy
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 2098
Teemad: 42
Pildid: 2
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 31
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Milline peab olema tuhkru puur?

PostitusPostitas Harbiny » 17. aprill 2008, 19:58

Ferplasti puuridestoli esimene õige lahedam. MIna ostaksin selle. Kui palju see maksma peaks 2000 ringis ehk?
Tulevik on suur ja sügav kuristik, mida õpin tundma alles siis, kui olen sinna sisse hüpanud.
Kasutaja avatar
Harbiny
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 715
Teemad: 10
Pildid: 7
Asukoht: Tallinn/Jüri
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 27
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Milline peab olema tuhkru puur?

PostitusPostitas bbrenda » 17. aprill 2008, 21:56

Mulle meeldis Furet Plus. See ei ole meeletult suur ja ühele tõhule täitsa kõlblik. Ei usu, et hind laeni pürgib. Nagu öeldi, siis saab neid vist läbi Bramhami tellida. Väga tore! :happy:
Aga see varustus mis pildil on, kas see on puuriga kaasas?

Pilt
Tuhkrud on sama magusad kui suhkrud!
Sweety Tweety!
Kasutaja avatar
bbrenda
Kohanen
Kohanen
 
Postitused: 89
Teemad: 5
Asukoht: Brüssel; Eesti
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 29
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Milline peab olema tuhkru puur?

PostitusPostitas Harbiny » 18. aprill 2008, 06:23

Jaa, usun küll. Kuna need asjad mis seal sees on need on ju Ferplasi firma. :wink:
Minu merisea puuriga olid asjad küll kaasas, joogutops, kahekorruseline maja ja söögikauss.

Mulle meldis ikkagist esimene puur. Kumb muidu suurem on? See mis sulle meeldib või see mis minult meeldib? Minu puur peaks ka päris suur olema..
Tulevik on suur ja sügav kuristik, mida õpin tundma alles siis, kui olen sinna sisse hüpanud.
Kasutaja avatar
Harbiny
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 715
Teemad: 10
Pildid: 7
Asukoht: Tallinn/Jüri
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 27
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Milline peab olema tuhkru puur?

PostitusPostitas Mercar » 18. aprill 2008, 09:08

Poest ostes võibolla ei saa valida, aga kui puuri tellid siis saad alida kas tahad pildil oleva varustusega või tühja. Muidugi on hinnavahe varustusega puuril ja tühjal...
Lohe (geko liigist Rhacodactylus ciliatus)
[Pleig, Varglik, Murdjakääbik, Urglik, Vilks, Väle Kütt, Tahmanina]
Kasutaja avatar
Mercar
Hingelt Tartlane
Üldkorrapidaja
Üldkorrapidaja
 
Postitused: 3807
Teemad: 65
Pildid: 40
Asukoht: Tallinn
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 40
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Milline peab olema tuhkru puur?

PostitusPostitas Heleri (Teema autor) » 18. aprill 2008, 09:17

Kohe ütlen ära, et ega ferplasti Jenny tegelikult tuhkrule eriti ei sobi. Seda kasutatakse küll vahest, kuid isase tuhkru jõule jääb puur üsna pea alla. Puuri võred on tuhkru jaoks liiga nõrgad (tõmmatakse puruks), samuti on luuk väga väike ja nt puuri puhastada ja koristada on tõeline ettevõtmine. Suuruse poolest sobib, aga muus osas mitte. Kahjuks. Isegi 3-4-kuune isane pätt on võimeline puuri täiesti ära retsima (just luugi võre).
Mul kodus Ferplast Furet Tower, see puur mahutaks ka 5-6 tuhkrut, kui seda õigesti sisustada. sain selle Lätist, Riiast ja maksis 3300 krooni. Ühe tuhkru jaoks vist mõtetult suur, aga mitmele on ideaalne kodu. Mul seal sees kolm karvast.
Samuti on mul olemas Ferplast Furet Plus, mis on minu arvates väga hea tuhkrupuur, sobib ka kahele tuhrkule.
Kasutaja avatar
Heleri
Tuhkrutelk
Tuhkrutelk
 
Postitused: 1582
Teemad: 72
Asukoht: Kulna küla, Keila vald
Teda kiideti: 1 korda
Vanus: 41
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Milline peab olema tuhkru puur?

PostitusPostitas Marbeia » 18. aprill 2008, 10:06

Aga see Double 80 on minuarust väga asjalik puur (välimuselt just meeldib), aga kas mul tasub osta see kahe päti jaoks , kas ta ikka peab vastu? Marbeia on just rohkem siuke lammutaja :-D
Ja kui palju see umbes maksab?
Kaks nuhkrut: Marbeia ehk Kratt ja Zea ehk Mõmm !
Kasutaja avatar
Marbeia
Aktivist
Aktivist
 
Postitused: 348
Teemad: 6
Pildid: 13
Asukoht: Tallinn!
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 36
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Milline peab olema tuhkru puur?

PostitusPostitas cuiza » 18. aprill 2008, 10:39

Mul on Laimal ferplast Jenny taoline puur ja ka pisikeste võrevahedega ja pisikeste kolme uksega.
Mai saagi aru mis loomale see puur mõeldud on,see sobib nii tuhkrutele,rottidele kui chincilladele.
Plaanis on mul mõlemad puurid lähiajal maha müüa ja ka tower puur osta,raske on Laima alumist puuri koristada, kui üleval Sonya puur on Laima puuri külge kinnitatud,alati kui koristuse ette võtan pevad mõlemad puuris olema, ükskord oleks sonya suurest uudisehimust peadpidi kahe puuri aluse vahele jäänud.
Juba koristamise pärast tahan tower puuri osta.
Ja kui kõik hästi läheb kavatsen ka kunagi kolmanda tuhkrukese juurde võtta,millepärast tuleb kindlasti kodus mehega sõda :-D
Tuhkruplika Sonya ja Hanna (Puhka rahus mu jääkaru. R.I.P Laima)
Kasutaja avatar
cuiza
Aktivist
Aktivist
 
Postitused: 333
Teemad: 6
Pildid: 8
Asukoht: Vantaa,Finland
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 33
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Milline peab olema tuhkru puur?

PostitusPostitas Harbiny » 18. aprill 2008, 14:37

Pilt
Küsiksin: Kus selliseid puure näinud olete? Ja kui palju see maksta võiks?
Tulevik on suur ja sügav kuristik, mida õpin tundma alles siis, kui olen sinna sisse hüpanud.
Kasutaja avatar
Harbiny
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 715
Teemad: 10
Pildid: 7
Asukoht: Tallinn/Jüri
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 27
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Milline peab olema tuhkru puur?

PostitusPostitas bbrenda » 18. aprill 2008, 15:05

Harbiny kirjutas:.Mulle meldis ikkagist esimene puur. Kumb muidu suurem on? See mis sulle meeldib või see mis minult meeldib? Minu puur peaks ka päris suur olema..

Ma arvan, et ikka see puur mis Sulle meeldis, on suurem :-).

Heleri kirjutas:Samuti on mul olemas Ferplast Furet Plus, mis on minu arvates väga hea tuhkrupuur, sobib ka kahele tuhrkule.

Kas Sa kasutad seda v seisab Sul see niisama? :-D Kas Sa ostisid selle puuri koos varustusega?
Palju see hind ligikaudu oli, kui Sa mäletad? :roll:
Tuhkrud on sama magusad kui suhkrud!
Sweety Tweety!
Kasutaja avatar
bbrenda
Kohanen
Kohanen
 
Postitused: 89
Teemad: 5
Asukoht: Brüssel; Eesti
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 29
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Milline peab olema tuhkru puur?

PostitusPostitas Harbiny » 18. aprill 2008, 15:22

Eelmises lehel ol kirjas et ta sai Riiast vist selle puuri. Hinnaks oli 3300kr kui mu mälu mind ei peta. Samas Sipzy sai puuri eestist, hinnaks 4100kr.
Tower puuri hind on minuarust ikka väga kallis. Aga see Furet extra lagre oli minuarust päris hea puur. Plaanin seda osta.
:wink:
Tulevik on suur ja sügav kuristik, mida õpin tundma alles siis, kui olen sinna sisse hüpanud.
Kasutaja avatar
Harbiny
Pere liige
Pere liige
 
Postitused: 715
Teemad: 10
Pildid: 7
Asukoht: Tallinn/Jüri
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 27
Sugu: Naine
Prindi postitus

Re: Milline peab olema tuhkru puur?

PostitusPostitas Marbeia » 18. aprill 2008, 16:17

Harbiny Ta rääkis ikka Ferplast Furet Plussist , mitte towerist!
Kaks nuhkrut: Marbeia ehk Kratt ja Zea ehk Mõmm !
Kasutaja avatar
Marbeia
Aktivist
Aktivist
 
Postitused: 348
Teemad: 6
Pildid: 13
Asukoht: Tallinn!
Teda kiideti: 0 korda
Vanus: 36
Sugu: Naine
Prindi postitus

Järgmine

Tagasi: Varustus

Kes on online

Kasutajad vaatamas seda foorumit: Registreeritud kasutajad pole ja 3 külalist