Hm ja mul just hurmaa on viimasel ajal lemmik. Virsikut ta veel troonilt ei tõuka, aga kuna olen saanud täisküpsuses hurmaad, siis olengi neid nüüd viimasel ajal ostnud. Kui suu teevad paksuks, siis pole nad veel valmis - tasub lasta toas mõnda aega seista.
Kuid on aretatud ka selliseid sorte, mis ei tee suud paksuks ja need praegused ongi sellised. Kootavat maitset pole üldse või on vaid õige-õige nõrgalt tunda. Need, millest ma aga räägin, on lausa klaasjad - see on läbi koore näha. Ega nad muidugi sel kujul kaua ei seisa, tuleb ära süüa (koorida enne), ja maitse on väga magus ja mõnus, kuigi ehk võib tunduda vänge.
Tasubki osta neid läbikumavaid või suht tumedaid ja pehmemaid - mida heledamad ja kõvemad, seda tooremad.
Ma isegi leidsin kaks seemet - kavatsen nad maha panna ja vaadata, mis neist saab
Pidid kummipuu sugulased olema, küllap siis ka toas kasvavad
Panen siia mõned pildid viljapuudest, et oleks väike ettekujutus.
http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... x=93&ty=59http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... =111&ty=86Muidu maitsevad ka arbuus, banaan, pirn, maasikas, sarapuupähkel, mandel ja aprikoos.
Majahaldjate Heaolu Edendamise Selts ja Võlukunsti Ministeerium On Jobud Grupp teatavad: "Mehed, kes surmakuulutusi loevad, ei tea kunstist midagi!"