Mul polnud see üldsegi planeeritud, tahtsin veel oodata selle näppimisega, aga ei suutnud vastu panna. Sain ennast vähemalt nii palju taltsutada, et rohkem titasid näppima ei hakanud.
Oi, need pisikesed käpad ja saba ja nina ja krussis vurrud! Uurisin selle üürikese aja jooksul, kui juglesin pisikesi käes hoida, neid nagu mingeid imeasju.

Ühest pisikesest tegin telefoniga ruttu pildi ka. No öelge te targemad - see ju pole himaalaja ega albiino!?

Preili ise peaks ikka olema siiam, mitte himaalaja, aga see tähendab, et kõik pojad peaksid olema himaalajad (kui just loomapoes Preilit kellegi teisega vahepeal kokku ei lastud). Viimased on pisikesena valged, aga see, mida ma Preili poegadel näen, on ju ikkagi pigment. Kõik pojad on samamoodi tumedad, ei ole aru saanud, et mõni oleks tumedam või heledam kui teised. Ainult, et kahel pojal on näos märgised. See üks, kellest pilt, ja teine on täitsa omamoodi - täpp otsaees ja nina on ka valge.
PS. Kes ei tea, millest jutt, siis saab ennast kurssi viia minu rottide teemaga - viewtopic.php?f=70&t=18834.