Niisiis, saab ka täna kirjutatud.
Minu põssa elab siis kõrval puuris ja piuksub koguaeg, tahab teiste juurde.

Mul hakkab hale temast juba. Eriti kõvasti hakkab ta piiksuma kui ma ühe teisest puuris välja võtan või siis kui ma tema välja võtan. Eks ta tunneb ka ju teist lõhna. Ta on terve elu üksi olnud ja nüüd äkki saab teada, et ka teisi temasuguseid on olemas.
Igatahes, eile sai siis proovitud teha põssadele küpsiseid. Retsepti vaatasin ühest teemast kus juttu küülikuküpsistest, asendasin ainult küüliku toidu merisea omaga. Andsin siis põssadele. Kohe nad neid küll sööma ei hakanud aga hommikul vaatasin, et näkitsevad küll ikka natuke.
Karvapallid on nüüd juba peaaegu ära harjunud meiega. Bella kardab ikka veel natuke, aga Snoopy on juba ilusti ära harjunud. Karvapallid elavad koos ühes puuris mille nimeks Casita 80. Nimelt märkasin ma, et kui ma võtan neid välja pealt suurest avast siis jooksevad mõlemad eest ja ei lase ennast kätte võtta. Kui ma võtan neid välja kõrvalt väiksemast avast siis nad ei liiguta ja lasevad ilusti kätte ennast võtta. Vot nii on lood.
Jubedad heinasöödikud on nad küll, panen heina ja juba poole tunni pärast plats puhas.
Oodatud on ka küsimused.