Foorumi reeglid
See foorum on mõeldud oma lemmiku(te)st rääkimiseks, mitte hoolduse alase nõu küsimiseks! Iga kasutaja teeb omale teema, kus on juttu tema lemmiku(te)st. Teema pealkiri võiks olla kujul nt. "Kissu rotid", "Foksi küülikud" vms.
Postitas Punnvillem (Teema autor) » 18. veebruar 2012, 21:35
Tere! Leidsin merisigala ka üles, kus oma põrsast tutvustada Meie notsu on natuke üle aasta vanune noormees, koduse nimega Punnu. Tegemist on skinny meriseaga ja uuriks palju siin skinnysi on? Sain merisea omanikuks, mitte just kõige pikema plaanimisega kuid olen väga rahul , et sellise otsuse tegin . Punnu on väga lahe põrsas, esiteks ta näeb lahe välja ja iseloomult on ta sõbralik ,julge ja kontaktne )
Postitas Punnvillem (Teema autor) » 19. veebruar 2012, 22:07
Aitäh piltide abistamisega Loodame, et meiesuguseid tuleb juurde. Käisin Lauteri lemmiklooma poes ja seal oli üks isane isend täitsa olemas Punnu on tõesti väga muhe, ma ei arvanu, et üks merisiga võib nii lahe tegelane olla. Mul on küll siiani ainult koerad olnud aga ega ta neile alla ei jää )
Postitas Punnvillem (Teema autor) » 24. veebruar 2012, 20:21
Kas meriseal kui karjaloomal üksi igav ei ole. Kas kellegil on tulnud teine merisiga hiljem juurde, kas esimese notsu elu muutus pigem l'busamaks või sai stressi? Ei ole hetkel plaanis juurde võtta aga vahest tundub, et tal oleks lahedam , kui sõber kõrval oleks. Emasega on jälle see probleem, et ei saaks ühes puuris hoida siis iseenesest ei ole ju vahet palju neid on aga 2 isast oleks vist raske? Või kujutan seda ette ja üks notsu saab täitsa lõbusalt hakkama