1 dl suhkrut
4 muna
2 dl kuivatatud puuvilju
1 tl soola
4 spl sidrunimahla
pähkleid
2 liitrit viskit
Võta keskmise suurusega kauss. Kontrolli viski kvaliteeti seda maitstes. Vala viski detsiliitrimõõdunõusse ja joo. Korda. Pane elektrimikser tööle.
Proovi uuesti, kas viski on ikka veel kvaliteetne. Sega 1 dl võid ühte suurde kaussi, lisa 1 spl suhkrut ja vahusta jälle. Maitse, kas viski on ikka veel hea, joo veel üks mõõt. Lhüllita mikser välja. Toksi kaks kanamuna ja valla kaushshi, koos kuivatatunud puruviljadegaa... Käivvitta mikser jälle... Kui need viljjad kuivutunud jäävad kaushshi külje kinni, tiri lahti kruffikeerajja abil. Maitshe shiis kas vishki on ikka veel kõlbbulik.
Sciish scha lischad 2 dl soola või mischkit taolisht. Shee polle nii tähtish. Ploovi vishhkit. Lisha shidronimahhl, lisha üks õõks. shupi...lushikas... shukruth, või midagi, äsch... Määri ahju.
Keri ahhjuvorrm 220 kraadhi pääle, ära unusta miksherit vällja lhülittadda. Vishka kaushsh aknast väljja ja ...niishiish proovi sheda vhischyt mish on veel järgi jäänud shinna paganama pudhelishe.
Mine maggama... Kesh kurat tahab sheda puuviljakookhi...?