Postitatud: 26. märts 2013, 22:18
Postitas Brix
Nagu ka praeliha, annaks ma seda mõistlikkus koguses. Mitte igapäev ja ainult niiöelda maiusena. Sink ei tohiks väga soolane/piprane olla, aga salaamivorsti väga ei annaks - too on väga rasvane ja piprane, ja mitte eriti suure väärtusega sinu rotile. Pigem teeb paksuks. Nagu eelmises teemas mainiti, et piprastest asjadest tuleks eemale hoida, isaste rottide puhul eriti.
Kui tahad rotile liha anda, siis mina eelistaks täiesti toorest maitsetamata liha (kana läheb väga hästi peale) või siis maitsestamata küpsetatud liha. Igasugused vorstid-singid võivad roti kiiresti paksuks teha, lisaks sellele, et nad soolased on.

(P.S- tegemist on minu aastate jooksul kogutud tarkusega, parandage mind kui rängalt eksisin)