Postitatud: 08. jaanuar 2004, 02:14
Postitas nuu
nuu EI TEA. rottidel ei ole see taud vist eriti levinud. nakkab jah ainult sülje kaudu, aga kui kaua viirus niisama elus võiks püsida? no ei ole õrna aimugi.... nuu ei oleks üldse suud paotama hakanudki, kui liisa mind selleks lausa kohustanud poleks :x
Kõige tõenäolisem vast oleks mingeid siseparasiite sealt sambla seest saada... no ei tea... ameeriklased, kes kõikjalt (võib-olla õigustatulki) pidevalt igasugu baktereid ja pisikuid otsivad, soovitaks kindlasti sammmalt enne keeta ja kuumutada... aga neil ei ole kellelgi veel sellist ideed tulnud, et sammalt allapanuna kasutada... seda ju supermarketist ei saa :D Aga huvitav, miks kusagil ei toodeta näiteks turbast allapanumatejali? See on ju tõesti looduslik ja hästiimav?
(Tegelikult on ju näiteks minu rotid ka pidevas nakkusohus, sest tont teab, mida ma oma mudaste saabaste talla all kaasas võin kanda. Ja rottide pääsu esikusse ei ole mul kuidagi võimalik piirata.)