Postitatud: 30. august 2011, 17:17
Postitas triinabelle
Veidi rohkem toitaineid sisaldab poes müüdav broileri kintsuliha - Selveris näiteks müüakse lahtiselt. Kui loomad haiged olid, siis harjutasin nad sööma algul ka fileega aga siis tahtsin midagi toitvamat ja pakkusin seda kintsuliha - käisin iga päev ükshaaval ostmas sest pidi olema värske ja kui juba korra külmutasin, siis võisime ise süüa.
Lihakraami antakse meil ainult restoranvagunis. Kuskil meie teemas on pilt Villu ja Karla karmis karbis toitmisest. Kuna karpidest kasvati välja ja neid on raske puhastada - kogu aeg uusi karpe koju tassida ka ei viitsi, siis lihaajal pannakse välja transpordipuur - poisid tormavad sinna sisse ja siis võre vahelt saab kumbki oma lihasuutäisi. Kaelad lõikame ikkagi juppideks - nii ei jää neist molekuligi järgi. Terve kaela andmisel paigutatakse need kunstipäraseks installatsiooniks puurinurka ja tullakse nõutult vaatama, kas süüa ei antagi. Südamed jagatakse välja ja näritakse ükshaaval. Kuid ma arvan, et needki võib lihasöömise harjutamiseks tükkideks lõigata - Harri ei tahtnud kunagi tervet südant - lõikasime need tema jaoks umbes neljaks. Siis läks isuga.