Postitatud: 18. jaanuar 2014, 13:39
Postitas Pinto
Marjades on ikka suhkruid. Väidetavalt on deegudele sobilik toit selline, mille suhkrusisaldus ei ületa 5%'i. Näiteks porgandis on 100g kohta suhkrut 4,7g, mis on lubatu piires. Punases sõstras on suhkrut 7g (100g kohta), mustsõstra marjadel peaks suhkrusisaldus olema 6% ringi, mis mõlemad ületavad napilt piirnormi. Samas kui ülejäänud toidus on suhkursisaldus minimaalne, siis aeg ajalt mõne marja mina neile lubaksin. On ju mustsõstar väga C vitamiinirikas.


Allikad: http://www.blackcurrantfoundation.co.uk ... ition.html
https://www.google.ee/search?q=carrot+sugar&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&gws_rd=cr&ei=v2TaUvmTDqSJ4ATn_oC4Ag
https://www.google.ee/search?q=currant+ ... 4gSQlIGIDg